tipptár

2018. november 21. szerda Olivér
» Tegye be a névnapot az eseményeim közé!

Napkelte: 6:57 Napnyugta: 16:01

CHF CHF 283,94000
EUR EUR 321,61000
USD USD 282,46000

Ön nincs bejelentkezve, kérjük jelentkezzen be:

tipptár keresők

2012.10.12. 15:33
 

A tipptár aloldalakon találkozhat a látogatónk különböző keresőkkel, melyek mögött egy adott szolgáltatáshoz köthető adatbázis található. Ezen keresők segítségével könnyen megtalálhatja az Ön számára legideálisabb szolgáltatást. Kérjük a szolgáltatás igénybevételét követően értékelje azt!

Jelenleg elérhető keresők

A tipptár keresőkről részletesen

Keresők célja

A tipptár keresők saját adatbázisokra épülnek, célunk hogy speciális keresőket hozzunk létre, melyben gyorsan és célirányosan tud a felhasználó keresni, és minél gyorsabban meg tudja találni a keresett információt. A tipptár kereső keresőmezőjében szükséges megadni az adott kucsszót, a keresőmotor az adatbázis minden mezőjében keres, így egyezőség esetén, a listáz gomb megnyomását követően a találati listán jeleníti meg az adatokat. A keresőmezőbe akár több keresőszó is megadható. Keresőszó nélküli keresés esetén a teljes adatbázis megjelenik oldalanként 10 találattal.

Értékelés

A szolgáltatás igénybevételét követően lehetőség van értékelésre. Az értékelés 1-10-es skálán lehetséges, a magasabb pontszám jobb minőséget jelent. Az értékeléshez bejelentkezés szükséges és minden regisztrált tipptár felhasználó csak egyszer értékelheti az adott szolgáltatót. Kellő számú értékelés már megfelelő támpontot nyújthat látogatóink számára a sikeres választáshoz.

Adatminőség

Fontos számunkra, hogy az adatbázisaink naprakészek legyenek,  azonban teljeskörűségre nem törekszünk az adott szolgáltatás kapcsán. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az adabázisokban található adatok pontosak és megbízhatóak legyenek. Kérjük amennyiben olyan adatot talál, mely nem megfelelő, jelezze nekünk!

Szolgáltatók részére

Amennyiben szeretne szerepelni az adatbázisainkban, kérjük küldje meg a szükséges információkat részünkre. Az adott alodal Kapcsolat menüpontján keresztül tudja a szükséges információkat az aloldal adminisztrátorának megküldeni. Kérjük mindenképp jelezze, hogy melyik kereső adatbázishoz szeretne csatlakozni.

Jelenleg elérhető keresők

Kereső Leírás Aloldal Adatminőségi probléma bejelentése
Virágküldés Virágküldéssel foglalkozó szolgáltatók között lehet keresni. A szolgáltatókról az alábbi adatok érhetők el: e-mail, telefon, cím, rövid leírás, honlap, szállítási terület  Névnaptár bejelentés

vissza a lap tetejére

Hozzászólások:

Még nem szólt hozzá senki.

A kommenteléshez be kell jelentkezni!

tipptár